Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hidroizolatii terasa bicomponent ultra-flexibil, Izochem APF
324 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Izochem APF 2K este o masa mineral-polimer bicomponenta pentru etansarea balcoanelor, teraselor, fundatiilor, piscinelor si subsolurilor. Produs extrem de flexibil si durabil, rezistent la radiatiile UV si temperaturile negative. Este un micromortar de etansare care combina caracteristicile mortarelor minerale si mase groase bituminoase. Produsul nu contine solventi.

CONSUM:

aproximativ 1,5 kg / m2 / 1 mm
izolatie anti-umezeala,  2 mm: consum cca 3,0 kg/m2
hidroizolatii (apa care nu exercita presiune), sp. 2,5 mm: consum aprox.3,75 kg/m2
hidroizolatie (apa care exercita presiune), sp. 3 mm: consum cca.4,5 kg/m2
NUMAR DE STRATURI:  minim 2
Izochem APF 2K este hidroizolatie bicomponenta ultra-flexibila foarte versatila. Poate fi folosit in multe situatii diferite. Marele avantaj al acestei mase este rezistenta la radiatiile UV. Asta inseamna ca atunci cand facem o hidroizolatie cu acest produs, nu trebuie sa o acoperim, de exemplu, cu placi ceramice. Cand este expus la soare, nu imbatraneste sau crapa.Acoperirea este, de asemenea, flexibila chiar si la temperaturi sub zero. Datorita acestui lucru, il putem folosi in siguranta in exteriorul cladirilor, chiar si in incaperi cu trafic pietonal, deoarece are o rezistenta ridicata la presiune. In plus, aceasta hidroizolatie este rezistenta la apa sub o presiune de 0,7 mPa. O alta proprietate foarte importanta a Izochem APF 2K este rezistenta la substante agresive si chimice. Izochem APF 2K este rezistenta la canalizarea menajera, apa din piscina, benzina, uleiuri. In plus, previne sararea sarurilor sulfat si limiteaza patrunderea ionilor de clorura. Prin urmare, poate fi folosit cu succes pentru sigilarea piscinelor, rezervoarelor, a apei utilitare si a gropilor de gunoi. Isochem APF 2K permite, de asemenea, evaporarea apei de pe suprafetele umede.

PREGATIREA SUBSTRATULUI:

Suportul trebuie sa fie curat, fara uleiuri, reziduuri, particula friabile, praf etc. Suporturile potrivite sunt: ​​betonul, sapele, tencuielile de ciment, tencuielile de ciment-var, placile de gips-carton si peretii bine imbinati. Scurgerile de apa trebuie sigilate cu un ciment cu priza rapida. O atentie deosebita trebuie acordata pregatirii substratului la imbinarile elementelor verticale cu suprafata orizontala. O banda de etansare de 5 cm,  trebuie incorporata in toate colturile. Imediat inainte de aplicare, substratul mineral pregatit trebuie sa fie usor umezit, evitand apa statatoare. Suprafetele normale absorbante, fara praf, nu necesita amorsare.

Inainte de aplicarea produsului, suprafata trebuie curatata. Nu ar trebui sa existe materiale pe el care ar putea reduce aderenta. Isochem APF 2K poate fi utilizat pe o varietate de substraturi.

CUM SE APLICA:

Izochem APF 2K este format din doua componente. Primul este ciment puternic modificat, iar al doilea este rasina. Ambele ingrediente trebuie amestecate impreuna. Trebuie amestecat pana cand se obtine o masa omogena, apoi dupa 5 minute produsul trebuie amestecat din nou. Este foarte important sa folositi masa amestecata in decurs de 60 de minute deoarece ulterior se intareste si nu mai este utilizabila.

Izochem APF 2k trebuie aplicata cu o perie, mistrie sau spray. In primul rand, trebuie aplicat un strat subtire pentru a inchide porii din substrat. Cel mai bine se face acest lucru cu o perie cu par scurt si frecare puternic in substrat. Intervalul dintre aplicarea straturilor trebuie sa fie de cel putin 4 ore. Masa poate fi incarcata cu trafic pietonal sau acoperita cu placi ceramice dupa 24 de ore.

AVANTAJE SI PROPRIETATI
aderenta foarte buna la suport
rezistent la apa la o presiune de 0,7 MPa
poate fi folosit in interiorul si exteriorul cladirilor pe suprafete verticale si orizontale
poate fi placat direct cu placi ceramice
rezistent la apa menajera si apa din piscina
rezistenta la presiune ridicata
permite evaporarea apei dintr-o structura umeda
rezistent la solutii chimice agresive
nu contine cloruri (nu corodeaza otelul)
rezistent la UV
Din Gura in Gura