Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hidroizolatii acoperis terasa, fundatii cu polyurea
50 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hidroizolarea cu membrana polyurea este o metoda alternativa foarte eficienta fata de metodele clasice cu membrana bituminoasa sau PVC. Acest tip de izolare este realizat cu ajutorul unui utilaj profesionist de pulverizare, cu presiune sub 400 bar.

Polyurea aplicata devine un strat monolit, complet ecologic si impermeabil, astfel impiedicand complet infiltratiile de apa. Polyurea este produsul reactiei dintre izocianat si poliamin. Odata aplicata, aceasta se usuca timp de doar 15 secunde si poate fi de 2 tipuri, aromatic sau alifatic. In functie de specificul constructiei specialistii IZOSAB vor alege optiunea potrivita.

Membrana lichida de poliuree 100% pura este o membrana bicomponenta pulverizabila, solida si impermeabila care protejeaza suprafetele contra uzurii si coroziunii.
Aceasta membrana total continua si neaderenta se usuca in 4 secunde, fara imbinari si parti ramase neacoperite. Nu emite substante care sa fie daunatoare mediului ambiant si permite un contact sigur si permanent cu suprafata, impiedicand total oxidarea sau coroziunea si oferind o finisare ce poate fi anti-alunecare si in diferite culori.
Are o serie de proprietati deosebite mecanice si chimice, fiind un invelis de o mare rezistenta fata de prezenta diverselor produse chimice. Este rezistent in orice conditii meteorologice, stabil din punct de vedere bacteriologic, usor de curatat si capabil sa etanseze imbinari si colturi

Principalele utilizari

Pentru a obtine o termo-hidro izolatie, noi aplicam polyurea in combinatie cu spuma poliuretanica. Iar datorita acestei eficiente maxime, materialul dat este solutia ideala pentru izolatia teraselor, izolatia soclului casei, izolatia piscinelor si izolatia acoperisului. Mai mult de atat, aceasta poate fi utilizata in cazul spatiilor industriale, asa ca: izolatia halelor, izolatia fermelor de animale sau izolatia rezervoarelor de apa.
Protectia tevilor. Previne aparitia coroziunii si a altor factori externi. Poate fi aplicat atat pe otel, cat si pe spuma poliuretanica, care  izoleaza termic conductele.
Poduri si tuneluri. Datorita faptului ca are o durabilitate ridicata si poate fi aplicata pe otel si beton, aceasta permite securizarea structurilor fara a fi nevoie de renovare pana la 30 de ani.

Protectia rezervoarelor. Atat in cazul rezervoarelor noi, cat si a celor reconditionate, materialul ofera o rezistenta chimica si mecanica foarte buna, inclusiv pentru apa potabila si bazine de crestere a pestelui. Rezervorul vechi poate fi din nou utilizat, timp de doar 48 de ore.

Industria maritima. Polyurea este adesea utilizata pentru izolarea corpurilor, captuselilor si a imbarcatiunilor.
Izolarea acoperisului. Sistemele cu reflectivitate crescuta care protejeaza de supraincalzire, de exemplu, halele de depozitare, devin tot mai populare.

Sisteme de canalizare si alimentare cu apa. Polyurea este utilizata pentru acoperirea elementelor de canal, prin statii de epurare si reparare a conductelor. Totusi, este foarte important ca elementul pe care a fost aplicat stratul sa nu functioneze o scurta perioada de timp. O tehnologie inovativa este si repararea fara sant a conductelor de apa.

Industria auto. Initial aplicata ca strat de protectie pe suprafata pieselor auto, acum este utilizata pentru acoperirea integrala a automobilului, astfel prevenind coroziunile si deteriorarile mecanice.

Avantajele Hidroizolatiei cu Polyurea

Printre beneficiile principale ale hidroizolatiei cu polyurea se numara acoperirea foarte buna a suportului si rezistenta la temperaturi scazute sau ridicate fara a se deforma sau fisura. Polyurea are capacitatea de a fuziona cu o varietate larga de materiale, cu un timp de uscare redus. Membrana polyurea este flexibila in dependenta de denivelarile existente ale suprafetei si impiedica patrunderea umezelii sau a aerului cald sau rece. Cu ingrijire minima, proprietatile sale raman intacte pentru multi ani, fapt ce dovedeste calitatea si durabilitatea acestui tip de lucrari.

www.izosab.ro
Din Gura in Gura